Heeft u een vraag?

De ontstoppingsdienst waar u niet moet op wachten
Ontstoppingen en camera-inspecties voor vrije leidingen

Vannieuwenhuyse BVBA - OntstoppingsdienstBlijf niet bij de pakken zitten wanneer u te maken krijgt met verstopte leidingen of rioleringen. Doe meteen een beroep op de professionele ontstoppingsdienst van Vannieuwenhuyse Cleaning. Nadat uw afspraak is gemaakt, staan wij snel bij u voor een efficiënte en duurzame oplossing.

Verstopte leidingen

Door haren, zeep, etensresten en het dagelijkse gebruik van wastafels en toiletten kan zich zeker wel eens een verstopping voordoen in uw leidingen of rioleringen. Dat is het teken om ons te contacteren. Verstoppingen zorgen voor overlast en geurhinder maar dankzij onze snelle service in de regio van Izegem wordt dit verholpen. Met onze ontstoppingswerken kan u weer voor 100 procent op uw rioleringen, leidingen en sanitaire installaties rekenen.

Inspecties

Het aanbod van Vannieuwenhuyse Cleaning gaat zeker verder dan enkel ontstoppingen. Ons team brengt eveneens uw onzichtbare afvoerputjes en rioleringen in kaart. Dit is ongetwijfeld handig bij verbouwingen of graafwerken. Met een camera-inspectie sporen wij naar ondergrondse lekken, breuken in leidingen en verzakkingen. Met ons voorkomt u onaangename verrassingen aan uw leidingen.

Contact

Voor een betrouwbare ontstoppingsdienst in Izegem en omstreken zowel particulier als industrieel maakt u vandaag nog een afspraak met Vannieuwenhuyse Cleaning. Vanuit onze hoofdzetel in het West-Vlaamse Izegem helpen wij particulieren en bedrijven met een snelle service. Wij zijn steeds bereikbaar voor dringende problemen.

Vannieuwenhuyse BVBA

Manestraat 25
8870 - Izegem


Tel.: 051 30 20 30 051 30 20 30

BTW BE 0428.898.762

Waarom voor ons kiezen?

  • Familiebedrijf
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Correcte service
  • Kwaliteitsvolle diensten
  • Eerlijke prijzen
  • Steeds bereikbaar